RÓLUNK

Szia!

Sok szeretettel köszöntünk Téged a MARSCHA weboldalán! 😊 Örülünk, hogy itt vagy! 💗 Szeretnénk, ha közelebbről is megismerkednél velünk, ezért hadd mutatkozzunk be Neked.

Bianka és Dani vagyunk, a Marscha Ékszer tulajdonosai.

Webáruházunkat az ékszerek iránti szenvedélyünk és szeretetünk hívta életre. Célunk volt, hogy Magyarországon olyan ékszereket lehessen kapni, melyek mind a hétköznapokban kényelmesen hordhatók, mind a különleges alkalmakat tovább ékesítik.


Mindketten rajongunk az esztétikailag szép, de visszafogott dolgokért. Úgy véljük, ékszereinkben egyszerre találkozik a visszafogottság és vagányság. Hisszük, hogy a mai modern nő számára kiemelkedően fontos a mindennapi stílus és elegancia.


A MARSCHA ékszerbolt ezeknek a nőknek szeretne megoldást nyújtani. Legyen szó egy dolgos munkanapról, egy színházról, szombat esti buliról vagy fesztiválról… letisztult, modern formatervezésű ékszereink mindenhol megállják a helyüket.


Minimalista stílus a modern hétköznapokra. Kényelem és divat tökéletes harmóniában egymással. Ezek a kulcselveink, melyek meghatározzák termékeink minőségét és formai követelményeit.    


Úgy véljük, a titok a részletekben rejlik és apró, szolíd ékszereink tökéletesen kiemelik a stílusos, modern nő személyiséget, így erősítve önbizalmát és alkotva együtt eszményi egységet.


Maximalizmusunk a kiváló minőség garanciája. Ékszereink kézzel, tartós anyagokból, 925 sterling ezüstből és 2 mikron vastagságú 14 karátos sárga és rózsaarany bevonattal készülnek.

Ezüst Gyűrűk  Ezüst Fülbevalók  Ezüst Karkötők  Ezüst Nyakláncok


Ékszereink szeretettel készülnek és fontos, hogy a használat során is megkapják a megfelelő odafigyelést. Éppen ezért kérjük, hogy további ékszerápolási információkért olvasd el az alábbi leírásunkat. :)

Ha szeretnél többet megtudni rólunk, akkor olvasd el az interjút, amit a GLAMOUR készített velünk! 

További jó nézelődést kívánunk!

A MARSCHA Csapata: Bianka & Dani 

Ha bármilyen kérdésed van, kérjük írj nekünk és amilyen gyorsan tudunk válaszolunk!

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA rendszer védi, és a Google adatvédelmi szabályzata, valamint szolgáltatási feltételei vonatkoznak rá.